Досега нито една от страните не е потвърдила официално автентичността

...
 Досега нито една от страните не е потвърдила официално автентичността
Коментари Харесай

Испански вестник публикува отговорите на САЩ и НАТО на исканията на Русия

 
Досега нито една от страните не е удостоверила публично достоверността на тези документи. Тя обаче бе доказана пред ДПА от източници от НАТО.
 
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков отхвърли да разяснява изтеклите документи. Руската страна не е разгласила нищо, сподели единствено той, представен от АП.
 
Руското министерство на външните работи отхвърли пред РИА Новости да удостовери или да отхвърли достоверността на появилите се в интернет документи.
 
Съветникът на съветския президент Владимир Путин Юрий Ушаков съобщи, че не е сравнявал истинския текст на отговорите на Съединени американски щати и НАТО на предложенията на Русия в региона на сигурността с този в документите, оповестени от испанския вестник "Паис ".
 
"Чух, че материалите са изтекли в испански медии. Аз обаче прочетох тези документи в оригинал. Честно казано, не съм сравнявал документите, които получихме от Съединени американски щати и НАТО, с изтеклите. Надявам се да са същите ", сподели Ушаков пред кореспонденти, представен от ТАСС.
 
Източник: dnes.dir.bg
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР